In het bos, op het strand of in het park

Bij de perfecte picknick hoort natuurlijk ook een perfecte locatie. Of dit nu bij je thuis is, in een park, op het strand, in het bos of elders in Nederland er zijn ontzettend veel mooie plekken.
Laten we daar met z’n allen voorzichtig mee omgaan.

Geven & nemen

LIEFDE VOOR DE NATUUR

Wij willen nog lang blijven genieten van de natuur en de dieren die er leven. Zo kunnen we voor jullie mooie picknicks organiseren. De Picknick Club werkt samen met o.a. de Schoorlse Duinen, Utrechtse Heuvelrug, Baronie van Breda en Hollands Duin, onderdeel van Staatsbosbeheer. Van elke picknick die geboekt wordt gaat een vergoeding naar Staatsbosbeheer.
Zo kunnen wij met z’n allen hopelijk lang blijven genieten van de mooie plekjes die Nederland te bieden heeft en de daarbij horende picknicks.
Het is een klein beetje geven & nemen, toch?

Liefs Anika & Preci

DE PERFECTE PICKNICK

Met veel liefde en passie is het ons doel om jou en je dierbaren een geweldige dag te bezorgen die je niet snel zult vergeten! Wij denken graag met je mee en geven er een persoonlijke touch aan binnen een luxe en stijlvolle setting. Het creëren van mooie, leuke momenten draait het bij ons om. Relax and recharge. Wil je graag meer weten over onze luxe picknicks stuur ons dat een mailtje of een DM op onze Instagrampagina.

Deel je mooie en leuke momenten samen met ons via @picknickclubnl en #picknickclubnl