Hi there,

Wij zijn de oprichters van de Picknick Club. Een idee dat spontaan is ontstaan omdat wij erg genieten van old skool picknicks!

Inmiddels is ons idee omgetoverd naar een concept dat de Picknick Club heet dat staat voor exclusieve, luxe pop-up picknicks.

De perfecte picknick

MEET THE TEAM!

Bij de Picknick Club kun je picknicks op maat boeken op een (eigen) locatie naar wens of op een van onze prachtige locaties in samenwerking met Staatsbosbeheer. Er zijn echt talloze opties! Op het strand, in het bos, het park of gewoon bij jou thuis, wij komen naar je toe.

Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Een huwelijksaanzoek, date-night, babyshower, kinderfeestje of gewoon met een leuke groep vrienden of vriendinnen. Wij creëren de perfecte stylish set-up voor een onvergetelijke ervaring.

Wat jouw gelegenheid ook is, ons doel is om jou en je dierbaren een geweldige dag te bezorgen die je niet snel zult vergeten!
Ben je nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.

Liefs Anika & Preci

DE PERFECTE PICKNICK

Met veel liefde en passie is het ons doel om jou en je dierbaren een geweldige dag te bezorgen die je niet snel zult vergeten! Wij denken graag met je mee en geven er een persoonlijke touch aan binnen een luxe en stijlvolle setting. Het creëren van mooie, leuke momenten draait het bij ons om. Relax and recharge. Wil je meer weten over onze luxe picknicks stuur ons dan een mailtje of een DM op onze Instagrampagina!

Deel je mooie en leuke momenten samen met ons via @picknickclubnl en #picknickclubnl