Pakketten & thema’s

 

Al onze picknicks zijn inclusief een complete styling naar keuze, het opbouwen en afbouwen van de set-up, luxe picknickborrelplank, drinkstation, bloemen en een persoonlijk welkomstbord. Verder zijn er drie verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen en hebben onze picknicks een duur van maximaal 3 uur. Onze picknicks zijn al te boeken vanaf 69,95,- euro per persoon incl. BTW. Voor meer info en upgrades zie onze prijslijst.

 

Perfect for two

 

Wil je iemand verrassen of ben jij op zoek naar een onvergetelijke date? Onze ‘perfect for two’ picknicks zijn ideaal voor een date night, aanzoeken, anniversaries of gewoon een intiem momentje met iemand die je dierbaar is.

Small groups

 

Onze picknicks voor groepen tot maximaal 20 personen zijn zeer geschikt voor een onvergetelijke babyshower, vrijgezellenfeestje, verjaardagen (ook voor kinderen), teamuitjes en natuurlijk ook voor quality time met de girls.

Boho Luxe

Een Bohemian stijl picknick met zachte tinten en een goud accent. Voor de dromers, wonderers en gypsies onder ons.

French Riviera

De luxe French Riviera picknick heeft blauwe en witte tinten gebaseerd op de Côte d’Azur. De perfecte picknick voor bij een meer of op het strand.

Palm Beach

Als je enthousiast wordt van tropische sferen waarbij palmprints, flamingo’s en andere vrolijke kleuren gecombineerd worden tot fashionable setting dan is onze Palm Beach picknick echt iets voor jou. Deze set up is ook te gek voor kinderfeestjes.

DE PERFECTE PICKNICK

Met veel liefde en passie is het ons doel om jou en je dierbaren een geweldige dag te bezorgen die je niet snel zult vergeten! Wij denken graag met je mee en geven er een persoonlijke touch aan binnen een luxe en stijlvolle setting. Het creëren van mooie, leuke momenten draait het bij ons om. Relax and recharge. Onze Luxe Picknicks zijn al te boeken vanaf 69,95,- euro per persoon incl. BTW. Klik hier voor de volledige prijslijst en eventuele upgrades.

Deel je mooie en leuke momenten samen met ons via @picknickclubnl en #picknickclubnl