Pakketten & thema’s

 

Een luxe picknick duurt gemiddeld 3 uur. Wil je graag een eigen picknick op maat samen stellen stuur ons dan even een mailtje via info@picknick-club.nl of een DM op onze Instagrampagina!

 

Perfect for two

 

Wil je iemand verrassen of ben jij op zoek naar een onvergetelijke date? Onze ‘perfect for two’ picknicks zijn ideaal voor een date night, aanzoeken, anniversaries of gewoon een intiem momentje met iemand die je dierbaar is.

Small groups

 

Onze picknicks voor groepen tot maximaal 30 personen zijn zeer geschikt voor een onvergetelijke babyshower, vrijgezellenfeestje, verjaardagen (ook voor kinderen), teamuitjes en natuurlijk ook voor quality time met de girls.

Boho Luxe

Een Bohemian stijl picknick met zachte tinten en een goud accent. Voor de dromers, wonderers en gypsies onder ons.

French Riviera

De luxe French Riviera picknick heeft blauwe en witte tinten gebaseerd op de Côte d’Azur. De perfecte picknick voor bij een meer of op het strand.

Palm Beach

Als je enthousiast wordt van tropische sferen waarbij palmprints, flamingo’s en andere vrolijke kleuren gecombineerd worden tot fashionable setting dan is onze Palm Beach picknick echt iets voor jou. Deze set up is ook te gek voor kinderfeestjes.

DE PERFECTE PICKNICK

Met veel liefde en passie is het ons doel om jou en je dierbaren een geweldige dag te bezorgen die je niet snel zult vergeten! Wij denken graag met je mee en geven er een persoonlijke touch aan binnen een luxe en stijlvolle setting. Het creëren van mooie, leuke momenten draait het bij ons om. Relax and recharge. Wil je graag meer weten over onze luxe picknicks stuur ons dat een mailtje of DM op onze Instagrampagina!

Deel je mooie en leuke momenten samen met ons via @picknickclubnl en #picknickclubnl