Wat kost een Luxe Picknick op maat?

Onze luxe picknicks worden helemaal op maat samengesteld en persoonlijk gemaakt voor jouw specifieke wensen en behoeftes. In een persoonlijk gesprek lichten we graag onze werkwijze toe en kunnen we op basis daarvan specifieke prijzen en upgrades met jou delen en bespreken.

En wat kost een picknick op locatie?

Onze luxe picknicks worden helemaal gepersonaliseerd. We nemen daar graag de tijd voor om een unieke beleving te mogen creeren. Picknicks voor 2 personen zijn op aanvraag. Persoonlijke verzoeken voor bijvoorbeeld eten en drinken kunnen ingewilgd worden. 

Waar bestaat een luxe borrelplank uit?

Onze luxe borrelplankjes bestaan altijd standaard uit: olijfjes, verschillende kazen, vers stokbrood, truffel salami en vers fruit. Qua drinken zit er plat en bruisend water bij en heerlijke rosé of droge witte wijn en eventueel andere non-alcoholische dranken.

Ik heb speciale verzoeken qua eten vanwege bepaalde allergieën, veganistisch, vegetarisch of vanuit een bepaalde geloofsovertuiging, kan daar rekening mee worden gehouden?

In overleg vinden we een passende oplossing. Het is eventueel ook mogelijk om warm eten te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan pizza’s of sushi mits de locatie dit toelaat. Hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht.

Help ik heb schade gemaakt wat nu?
Afhankelijk van de schade die is gemaakt zullen wij tot een maximum van 20% van het totaal bedrag in rekening brengen.
Ik woon niet in de buurt van Noord-Holland, is dat een probleem?

Nee. Wij komen graag naar je toe, lukt het niet om een leuke locatie te vinden dan vinden we die samen! Vanaf > 50 km van Hoorn (NH) rekenen wij daarna wel 0,21 cent per km.

Ik wil een picknick met een thema van de website boeken maar wil zelf graag mijn eten verzorgen, kan dat?

Ja dit kan, in overleg vinden we een passende oplossing.

Hoe lang duurt een picknick?

Een gemiddelde picknick duurt 2,5 uur tot max 3 uur met een uitloop van een half uur. In overleg is het mogelijk om dit te verlengen.

Wat is het maximaal aantal personen dat gebruik kan maken van een picknick?

Maximaal 20 mensen. De minimale afname is 2 personen. 

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Via het volgende emailadres: info@picknick-club.nl. Of via een DM op Instagram @picknickclubnl.

Op welke locaties doen jullie alle aankleding en thema’s?

Wij hebben een aantal vaste mooie locaties in Nederland. Daarnaast kun je ook zelf in overleg een locatie aandragen.  Ook bij jou thuis behoort tot de mogelijkheden we toveren dan je woonkamer of tuin om tot een stijlvolle picknick setting.

Hoe werkt de betaling?

Na de bevestiging via e-mail, DM of op de offerte ontvang je van ons een factuur per e-mail.  Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden na datum factuur. Mocht je een boeking maken binnen 14 dagen voor aanvang van jouw Picknick, dan dient de factuur na bevestiging direct betaald te worden. Te allen tijde dient het volledige bedrag voldaan te zijn voor aanvang van de Picknick.

Oh oh… het wordt of is slecht weer wat nu?

Helaas is het weer in Nederland niet altijd voorspelbaar. Als het slecht weer wordt kunnen we de boeking omzetten, minimaal 48 uur van te voren. De alternatieve datum vindt in overleg binnen 3 weken plaats. Tevens verzorgen wij ook de meest dreamy Picknicks bij je thuis. Ook dit laatste kan een eventuele optie zijn.

We zijn klaar met picknicken en nu?

Wij komen bij je terug op de afgesproken tijd om de gehele set-up op te ruimen en mee te nemen. Tot die tijd ben jezelf verantwoordelijk voor de materialen etc. Als je eerder wilt vertrekken dan de afgesproken tijd laat het ons dan weten per telefoon. Wij blijven altijd in de buurt.

Wat als ik te laat ben?

Dat is natuurlijk altijd vervelend, laat het ons alsjeblieft zo snel mogelijk weten als je later bent. Afhankelijk of er meerdere boekingen zijn die dag bespreken we of de Picknick iets langers door kan gaan. Zoals eerder aangegeven in de FAQ is er een maximale uitloop van een half uur.

Hoe gaat de Picknick Club om met de Nederlandse coronamaatregelen?

Uiteraard houdt de Picknick Club rekening met de Nederlandse coronamaatregelen en volgen wij hierin de richtlijnen en basisregels van het RIVM. De Picknick Club is niet aansprakelijk voor eventuele boetes van de opdrachtgever mocht hij of zij niet de opgelegde regels naleven.

Een vraag stellen

2 + 11 =